PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

A magyar-szlovák határmenti együttműködésben megvalósuló Smart Communities 2.0 projekt keretében kerül meghirdetésre az „Okos Falu Cím” elnyerésére irányuló pályázati felhívás.

A pályázat során arra keressük a legjobb példákat, hogy a falvak hogyan használják ki az információs és kommunikációs technológia (IKT) adta lehetőségeket a vidéki területek fejlesztésének előmozdítására; a közösségeik, hagyományaik és örökségük megőrzésére. Az Okos Falu Címet azon községek szerezhetik meg, amelyek elismerésre méltó példái a kulturális és természeti értékekkel rendelkező falvaknak, amelyek őrzik és népszerűsítik a vidéki és a közösségi élet értékeit, termékeit és életmódját, és ezzel együtt az információs és kommunikációs technológiák felhasználásával egyértelműen elkötelezettek az innováció és a fenntarthatóság iránt, gazdasági, társadalmi és környezeti szempontokból egyaránt.

Az Okos Falu Cím egy minősítési és motivációs eszköz, amely elismeri a pályázó települések korábbi erőfeszítéseit, és motiválja őket a jövőbeli okos (smart) fejlesztések megvalósítására.

A cím elnyerésére lehetősége van minden Nógrád megyei, 5000 fő népességet meg nem haladó településeknek, valamint a pályázatok benyújtására kizárólag a települési önkormányzatok jogosultak.

A pályázni a meghirdetést követően folyamatosan lehet, a települések bármikor jelentkezhetnek az Okos Falu Cím megszerzésére.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

JELENTKEZÉSI LAP

 

Jelentkezési lap beküldése:
Interindustria Tudásközpont Alapítvány
smartcommunities2.0@gmail.com

Aktuális

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Okos Falu Cím elnyerésére

Tovább »
Események
Március 2024
HKSzeCsPSzoV
    
1
23
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az aktuális hírekről, eseményekről!

Jelen honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.